open position
Dec 11, 01:49 PM

Junior Graphic Designer

Är du en kreativ ”doer” som brinner för digital grafisk design som gör skillnad? Tycker du om och motiveras av att arbeta i en utvecklande roll i ett företag med familjär kultur där härliga kollegor och ständig utveckling är viktiga ingredienser i vardagen? Är svaret JA? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker nu en Grafisk Designer som är i början av sin karriär och som brinner för och vill utvecklas inom grafisk design, digital marknadsföring och innehållsproduktion. Rollen är placerad inom GPBM Nordic konsumentdivision där fokus kommer ligga på att kreera och producera attraktivt marknadsmaterial, i nära samarbete med dina kollegor inom marknads- och säljfunktionen. Tjänsten är på heltid och placerad på GPBM Nordics huvudkontor i Sörred med omgående tillträde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Junior Grafisk Designer kommer du få möjlighet att arbeta med flertalet varumärken som divisionen distribuerar på den nordiska, italienska och franska marknaden. Kunderna hittas framför allt inom detaljhandeln. Bekanta dig gärna med alla varumärken och produkter innan du ansöker. Viktigt att du är påläst om företaget och dess produkter om du vill gå vidare i processen!

Du kommer till en miljö med mycket engagerade medarbetare där möjlighet att påverka och vara del i den kreativa processen är stor. Bland dina arbetsuppgifter kan nämnas:

 • Utforma och skapa mångsidigt marknadsmaterial, anpassat både för kundspecifik och generell användning, att användas i en rad olika sammanhang såsom online- och offline-kanaler samt mässor. Det omfattar allt från tryckt media och försäljningsmaterial i butik till presentationer för varumärkes- och produktlanseringar, skräddarsydda och riktade mot olika målgrupper.
 • Samordna insamling och distribution av marknadsmaterial från leverantörer samt sköta bilddatabaser.
 • Arbeta nära säljavdelningarna i respektive land för att förstå marknadsskillnader och anpassa marknadsföringsportföljen för att möta de olika behoven.
 • Underhålla grafiska element på B2B- och B2C-webshopar samt varumärkessidor.
 • Administrera och supportera beställningar till externa underleverantörer som text, print, översättningar och profilmaterial.

Vi söker dig som...

...har kreativitet, energi och driv. Du är duktig på att visualisera egna idéer utifrån en röd tråd men klok nog att lyssna in vad andra kan tillföra. Du är tillräckligt duktig på de grafiska programmen inom Adobe-familjen för att kunna arbeta självständigt och leverera med kvalitet.

Som person är du nyfiket inlyssnande, initiativrik och prestigelös. Är du teknikorienterad och intresserad av att skriva attraktiva och säljande texter är det meriterande.

Vi tror att du har...

 • Relevant utbildning inom grafisk design och kommunikation. Alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetenser genom kurser/eget intresse/praktik.
 • Mycket goda kunskaper inom Adobe CS, MS Office samt övriga relevanta digitala verktyg vilket du kan uppvisa med goda referenser och i din portfolio som du måste ha med i din ansökan.
 • Erfarenhet av att själv fotografera, filmredigera och göra 3D-animeringar är det meriterande också.
 • Du uttrycker dig väl och obehindrat i skrift och tal, både på svenska och engelska.

GPBM Nordic erbjuder dig...

 • En roll i ett entreprenörsdrivet bolag med stora tillväxtambitioner.
 • Stor frihet under ansvar med möjlighet att både utvecklas själv och vara med och påverka.
 • Modern företagsmiljö med familjär kultur, platt organisation och närhet till din chef.
 • Samarbete med kompetenta och trevliga kollegor som stödjer dig i din roll.
 • Bred produktportfölj med välkända varumärken, lång branscherfarenhet och produktutveckling i framkant med stort fokus på ”green products” inom resp. affärsområde.
 • Löpande kompetensutveckling inom ditt område och möjlighet till att utvecklas inom bolaget. ”We make people grow” är en viktig värdegrund inom Cebon Group.
 • Friskvårdsbidrag och friskvårdsaktiviteter med möjlighet till förmånscykel.
 • Möjlighet till visst distansarbete samt att arbeta både från företagets huvudkontor i Sörred/Göteborg och sydkontor i Mölndal.
 • En välplanerad introduktion med allt du behöver för att komma in i arbetet på ett smidigt sätt.
 • Företaget är anslutet till Handelns tjänstemannaavtal, Unionen.

Om GPBM Nordic AB

Med över 35 års erfarenhet av design, marknadsföring och försäljning av produkter inom områden batterier och laddutrustning, belysning och brandsäkerhetsprodukter har företaget skapat en stark position på såväl konsument- som industrimarknaden. Genom åren har det utvecklats och skapats nya varumärken som ingår numera i företagets breda portfölj: GP Batteries, GP Lighting, Housegard, CGS och Buckeye. Företaget ingår i handelskoncernen Cebon Group som har rörelsedrivande bolag i Norden, Frankrike och Italien. Huvudkontor och centrallager ligger i Sörred/Göteborg och koncernen omsätter ca 700 miljoner kr och har ca 115 medarbetare som arbetar under ledorden Utveckling, Engagemang och Ansvar.

Ansök redan idag – Kort ansökningstid och vi arbetar med löpande urval.

Vi hanterar ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansökan sker endast genom www.vegahr.se. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Anette Norling på Vega HR AB, telefon 031-701 77 10 eller mobil 0706-28 66 60. Det går också bra att maila till anette.norling@vegahr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Ansök här