open position
Dec 8, 02:21 PM

Special Service Leader

Är du en engagerad och noggrann person som är trygg i ditt ledarskap och har ett genuint intresse för att se helhetsperspektivet för logistikflöden? Vill du jobba i en modern företagsmiljö med familjär kultur, platt organisation och närhet till din chef? Nu söker vi en Special Service Leader till vårt logistikteam.

Om tjänsten

Som Special Service Leader hos GPBM ansvarar du för verksamhetens specialflöden. I rollen förväntas du att ta ledaransvar för att skapa och implementera nya arbetssätt från inleverans till utleverans. Du kommer att arbeta operativt i verksamheten för att optimera arbetssätten. Verksamheten befinner sig i uppstartsfasen för dessa flöden och kräver att rollen bedrivs med stort engagemang och intresse för att utveckla och förbättra flödena. Du förväntas ha ett helhetsperspektiv kring lönsamhet och arbetssätt, ditt arbete är av ytterst vikt för att säkerställa att kunder får sina produkter i rätt tid och optimalt skick. Din noggrannhet och dedikation är avgörande för fortsatt framgång och vi ser dig som en mycket värdefull kollega i vårt team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

 • Ansvara för resursfördelning inom och mellan verksamhetens specialflöden, säkerställa att rätt varor levereras i rätt mängd och skick.
 • Vara drivande i utvecklingsarbeten, där du får möjlighet att optimera både nya och befintliga arbetsprocesser.
 • Kommunikation och samverkan med berörda intressenter och medarbetare, såsom kommersiellt ansvariga, IT-/ inköps- och ekonomiavdelning, kunder och leverantörer.
 • Vid behov också hantera varor fysiskt på olika sätt, t.ex orderplock med användning av olika trucktyper, inklusive skjutstavtruck, låglyftare, ståstaplare och plocktruck.

Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00 alt. 08:00-17:00 Arbetsplatsen är placerad på Hisingen, Sörred. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker en engagerad och noggrann person som är trygg i sitt ledarskap och har ett genuint intresse för att se helhetsperspektivet för logistikflöden. Du har en stark vilja att förbättra och leverera på högsta nivå, vilket gör både små och stora arbetsuppgifter lika viktiga för dig. Din passion för förbättringsarbete för operativt arbete inom lagerverksamhet är tydlig och driver dig framåt.

Din förmåga att arbeta självständigt och samtidigt leda ett team är en av dina mest framträdande egenskaper. Du utmärker dig genom ditt logiska tänkande och förmåga att lösa utmaningar, vilket kommer att vara avgörande för framgång i tjänsten. Du ser dig själv och dina kollegor som viktiga tillgångar i verksamhetens utveckling och tillväxt. Du är redo att ta ledarskapsrollen för att säkerställa att målen uppnås på bästa möjliga sätt.

Krav för tjänsten:

 • Ledarerfarenheter, exempel teamledare eller liknande tjänst
 • Arbetat operativt inom lager, exempel orderplock, in och – utleverans
 • Truckkort, samt känna sig trygg i att framföra fordonet
 • Goda datorkunskaper
 • Uttrycker dig väl på svenska såväl som engelska i tal och skrift

GPBM Nordic erbjuder dig

 • En roll i ett entreprenörsdrivet bolag med stora tillväxtambitioner.
 • Stor frihet under ansvar med möjlighet att både utvecklas själv och vara med och påverka.
 • Modern företagsmiljö med familjär kultur, platt organisation och närhet till din chef.
 • Samarbete med kompetenta och trevliga kollegor som stödjer dig i din roll.
 • Bred produktportfölj med välkända varumärken, lång branscherfarenhet och produktutveckling i framkant med stort fokus på ”green products” inom resp. affärsområde.
 • Löpande kompetensutveckling inom ditt område och möjlighet till att utvecklas inom bolaget. ”We make people grow” är en viktig värdegrund inom Cebon Group.
 • Friskvårdsbidrag och friskvårdsaktiviteter med möjlighet till förmånscykel.
 • En välplanerad introduktion med allt du behöver för att komma in i arbetet på ett smidigt sätt.
 • Företaget är anslutet till Svensk Handel, arbetare.

Om Cebon

Cebon Group grundades 1986 i Göteborg och är idag en företagsgrupp som förvaltar varumärken och verksamheter inom säkerhets- och energilösningar. I portföljen har vi även digitala e-handelstjänster, samt en enhet som agerar investerare/initiativtagare till nya affärsutvecklingar. För närvarande är vi främst närvarande på den europeiska marknaden men med global räckvidd. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg, koncernen omsätter cirka 700 miljoner kronor och vi är drygt 115 medarbetare som jobbar efter ledorden Curious, Maverick och Brave.

Direktrekrytering

Under den här rekryteringsprocessen samarbetare GPBM Nordic med DFDS Professionals. Tjänsten är en direktrekrytering med anställning hos GPBM Nordic. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan i annonsen och fyll i uppgifterna. Vi kan inte ta emot din ansökan via mail!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Py Gelin tel: 070-744 11 04 eller per mail gelpy@dfds.com.

VIKTIG INFORMATION
Som ett led i vårt arbete mot en så rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess har vi i denna process valt att samarbete med Hubert.ai. Efter ansökan kommer du att bjudas in till in en chatt-baserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Genomför den gärna så fort du har möjlighet. Intervjun tar cirka 10-15 min att genomföra. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju

Ansök här